News Flash:

ATAC TERORIST la Paris. Un politist a fost ucis

21 Aprilie 2017
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
atac armat franta
Un agent de politie a fost ucis, iar alti doi au fost raniti grav, in urma unui incident terorist care a avut loc pe bulevardul Champs Elysees din Paris, au anuntat autoritatile franceze, care au indicat ca atacatorul a fost neutralizat, relateaza presa franceza.
UPDATE 08:45 Procurorul general al Frantei: Identitatea atacatorului de pe Champs-Elysees este cunoscuta
Identitatea atacatorului ce a ucis un politist si a ranit alte trei persoane joi noaptea in Paris ”este cunoscuta si a fost verificata”, a anuntat procurorul general al Frantei, Francois Molins, citat de Le Figaro.
Molins a facut aceste declaratii in cadrul unei conferinte de presa, acesta a refuzat insa sa dezvaluie identitatea barbatului, pentru a proteja ancheta ce este in curs.
Perchezitiile si investigatiile vor stabili daca acesta a avut sau nu complici.
Atacatorul era vizat de o ancheta terorista pentru ca si-ar fi manifestat intentia de a ucide agenti de politie, potrivit unor surse.
Publicatia Le Parisien afirma ca documentele de inmatriculare ale vehiculului utilizat de atacator sunt pe numele lui Karim C, un barbat in varsta de 39 de ani, care in 2003 a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a incercat sa ucida trei persoane.
UPDATE 08:27 Mike Pence, in urma atentatului din Paris: SUA vor continua eforturile de a pune capat terorismului
Mike Pence, vicepresedintele american, a declarat vineri ca atacul din centrul Parisului este ultimul semn destinat a aduce aminte ca terorismul poate lovi oricand si in orice moment, iar SUA vor continua eforturile de a pune capat terorismului, informeaza Reuters.
”In urma ultimului atac, oamenii din Indonezia pot sa fie siguri ca vom continua eforturile de a pune capat terorismului si amenintarii pe care o prezinta asupra ambelor noastre natiuni”, a declarat Pence in cadrul unei intrevederi din Jakarta, la aflarea vestii despre atacul din Paris.
Un politist francez a fost impuscat mortal, iar doua alte persoane au fost ranite joi noaptea in centrul Parisului, in urma unui atac ce a avut loc inainte primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Atacul a fost revendicat de reteaua terorista Stat Islamic.
Indiciile existente in atacul armat comis joi seara in centrul orasului Paris sunt de tip "terorist", a declarat presedintele Frantei, François Hollande, dupa reuniunea de criza desfasurata la Palatul Elysée.
UPDATE 02:17 Fost condamnat, considerat presupusul autor al atacului terorist de la Paris - presa
Un individ, care a fost inchis timp de 15 ani pentru ca a incercat sa omoare trei persoane, inclusiv doi politisti, este considerat drept presupusul autor al atacului de la Paris, potrivit site-ului cotidianului Le Parisien.
Publicatia afirma ca documentele de inmatriculare ale vehiculului utilizat de atacator sunt pe numele lui Karim C, un barbat in varsta de 39 de ani, care in 2003 a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a incercat sa ucida trei persoane. In 2005, sentinta acestuia a fost redusa cu cinci ani.
Politia franceza efectueaza perchezitii in orasul Chelles, din departamentul Siene-et-Marne, la domiciliul presupusului autor.

champs elysees champs-elysees mike pence
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005315 (s)