News Flash:

ATAC la München! Opt persoane au fost ranite, dupa ce un individ a atacat trecatori cu un cutit. Agresorul, prins dupa o ampla operatiune

22 Octombrie 2017
1456 Vizualizari | 0 Comentarii
atac munchen2
Opt persoane au fost ranite in atacul comis sambata dimineata in centrul orasului german München de un individ inarmat cu un cutit, anunta Politia regionala, potrivit site-ului publicatiei Tagesspiegel.
UPDATE 17:32
Un roman a fost ranit in urma atacului de la Munchen si a primit ingrijiri medicale in regim ambulatoriu, a declarat, sambata, pentru Mediafax, Ministerul de Afaceri Externe.
“Consulatul General al Romaniei la Munchen urmareste indeaproape evenimentele legate de incidentul produs la data de 21 octombrie 2017, in orasul german Munchen, si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii cu privire la existenta unor cetateni romani printre persoanele afectate. Potrivit datelor comunicate de autoritatile locale, printre victimele incidentului se afla si un cetatean roman”, precizeaza Ministerul de Afaceri Externe, la solicitarea Mediafax.
Acesta a fost ranit usor si a primit ingrijiri medicale in regim ambulatoriu, potrivit sursei citate.
Consulatul General al Romaniei la Munchen mentine cazul in atentie si ramane in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara.
UPDATE 16:41
Opt persoane au fost ranite in atacul comis sambata dimineata in centrul orasului german München de un individ inarmat cu un cutit, anunta Politia regionala, potrivit site-ului publicatiei Tagesspiegel.
Persoanele ranite sunt sase barbati, o femeie si un copil in varsta de 12 ani, care au suferit plagi prin injunghiere sau lovire, precizeaza Politia, subliniind ca victimele au fost atacate la intamplare de individul in varsta de 33 de ani.
UPDATE 16:13
Presupusul autor al atacului comis in München este un german cunoscut cu antecendente penale si care probabil are probleme psihice, anunta Politia regionala, citata de revista Focus.
"Suspectul probabil are probleme psihice", a declarat seful Politiei din Munchen, Hubertus Andrä, precizand ca individul in varsta de 33 de ani are antecedente penale pentru furturi si agresiuni. Anchetatorii nu au stabilit inca motivul atacului.
Aproximativ 500 de agenti de politie au participat la operatiunea pentru capturarea suspectului.
"Nu mai exista niciun pericol iminent in orasul München", au dat asigurari autoritatile.
UPDATE ora 13.20: Politia confirma retinerea unui suspect in ancheta privind atacul din München
Politia germana a confirmat retinerea unui suspect, dar anchetatorii nu stiu cu certitudine daca acesta este autorul atacului din München.
"Autoritatile au retinut un suspect", a comunicat Politia din München prin Twitter.
"In acest moment, nu este clar daca acesta este autorul atacului" din Piata Rosenheimer, a precizat Politia.
UPDATE ora 13.03: Presupusul autor al atacului din München a fost retinut 
Presupusul autor al atacului comis sambata in centrul orasului german München a fost retinut, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate citate de publicatiile Bild si Focus.
Potrivit surselor citate, suspectul a fost retinut de agenti ai Unitatii fortelor speciale a Politiei (SEK) sambata in jurul orei 12.00 (13.00, ora Romaniei).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005521 (s)