News Flash:

Atac dur la adresa premierului Tudose

11 Octombrie 2017
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose3
Adrian Ursu a apreciat marti, dupa ce a vazut interviul cu Mihai Tudose, ca premierul este ”pres la usa DNA”, iar guvernul pe care il conduce are o performanta lamentabila, la fel ca si cabinetul Grindeanu.

Domnul Tudose aseara a facut agenda, a dat niste raspunsuri care au generat agenda multor zile de acum incolo. Incearca sa para lider, dar este de fapt, dupa cum am auzit din discursul sau, pres la usa DNA, ceea ce pe mine m-a dezamagit usor”, a apreciat jurnalistul Adrian Ursu, marti, la Antena 3.

Cat priveste situatia actuala din PSD, Adrian Ursu a catalogat-o ca pe o ”gaina beata”. 

”Cred ca asa s-ar traduce la mine la tara. Un guvern cu o performanta lamentabila, ca si Guvernul Grindeanu. Guvernul nu reuseste sa-si duca la indeplinire programul cu care a castigat alegerile. Au venit cu un program cu care au reusit sa convinga ca e realist, dar acum nu reusesc sa-l duca la capat”, a adaugat Adrian Ursu.

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul facut de Institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-a prabusit brusc la capitolul incredere, de la 40% la 27%.

Cabinetul Tudose a fost instalat in urma cu aproximativ patru luni, dupa ce Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o motiune de cenzura depusa de PSD si ALDE impotriva propriului Guvern.

adrian ursu mihai tudose cabinetul grindeanu domnul tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)