News Flash:

Atac cu ACID pe strazile Londrei

14 Iulie 2017
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
atac la londra
Politia britanica a retinut un adolescent suspectat de comiterea celor cinci atacuri cu substante corozive care au avut loc in noaptea de joi spre vineri in nord-estul Londrei, relateaza site-ul BBC News.
Barbatul in varsta de 16 ani se afla in custodia politiei din estul Londrei, fiind suspectat de vatamare corporala grava si furt. Potrivit informatiilor preliminare, toate cele cinci atacuri au fost comise de catre aceleasi persoane.
Cinci persoane au fost atacate intr-un interval de 70 de minute, patru in cartierul Hackney si una in cartierul Islington, a anuntat politia. Victimele se afla la spital, iar una dintre ele are rani grave la nivelul fetei, catalogate drept "cauzatoare de traume pe viata".
Potrivit Politiei Metropolitane din Londra, primul incident a avut loc la ora locala 22.25 (00.25, ora Romaniei), pe strada Hackney. Un barbat de 32 de ani aflat pe un scuter a fost atacat de doi indivizi, aflati pe un alt scuter. Cei doi au aruncat substante corozive pe fata victimei si i-au furat scuterul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005707 (s)