News Flash:

ATAC ARMAT: Doua persoane, dintre care un politist, au murit

27 August 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat, ruda a victimelor, i-a atacat si a fugit de la locul faptei cu masina, provocand un accident la cateva sute de metri distanta, informeaza CNN online.
Potrivit autoritatilor din Louisiana, un politist a fost impuscat mortal, miercuri, de un barbat care injunghiase trei femei. Politistul, in varsta de 52 de ani, a raspuns apelului de interventie privind incidentul dintr-o locuinta din orasul Sunset, ce apartine districtului St. Landry, situat in statul sudic Louisiana.
Seful politiei din St. Landry, Paul DiCapo, a anuntat ca una dintre cele trei femei injunghiate, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza ranilor grave, iar celelalte doua femei au fost spitalizate. Una dintre ele, sora victimei decedate, in varsta de 34 de ani, se afla intr-o stare grava.
Suspectul, in varsta de 35 de ani, a fugit de la fata locului cu masina, insa a intrat intr-un magazin la cateva sute de metri distanta, fiind retinut de autoritati si spitalizat pentru ranile minore. Cea de-a treia femeie, sotia suspectului, a fost stabilizata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006692 (s)