News Flash:

Asta inseamna sa fii... CEL MAI PROST MAFIOT! Nu poti sa crezi ce a facut un hot din Timisoara

8 Ianuarie 2016
3006 Vizualizari | 0 Comentarii
hot de masina
Un hot din Timisoara a vrut sa dea lovitura si a furat mai multe bunuri dintr-o masina. Se pare ca a avut incredere maxima in fortele sale, din moment ce si-a ales locul faptei la doi pasi de o sectie de politie din Timisoara
Totul s-a intamplat in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 4.30.
B.C.D., o cunostinta mai veche a politistilor, specializat in spargeri de masini, a fortat incuietoarea unei Dacii Logan parcata pe strada Ioan Stanciu din Timisoara si a furat un casetofon, un telefon mobil si alte bunuri. Hotul nu a luat in calcul faptul ca, pe aceeasi strada, la cativa metri se afla Sectia 2 de Politie.
Cand incerca sa dispara cu prada, a dat nas in nas cu o patrula a politistilor. Evident, barbatul a fost imediat ridicat si dus la audieri. Politistii i-au intocmit dosar penal si il vor prezenta magistratilor.
Oamenii legii atrag atentia timisorenilor ca in ultima vreme s-au inmultit spargerile de masini. Ei ii sfatuiesc pe soferi sa nu lase bunuri la vedere si sa se asigure ca masina este parcata intr-un loc vizibil si este dotata cu sistem de alarma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 32 queries | Mysql time :0.023124 (s)