News Flash:

Asta e ”bomba verii”…Ea o va inlocui pe Ilinca Vandici la ”Bravo, ai stil!”

10 Iunie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
vandici
Am aflat ca Ilinca Vandici va lua o pauza de la emisiunea pe care o prezinta, "Bravo, ai stil!", vedeta TV urmand sa intre in concediu prenatal, dar si cine ii va tine locul.

Mai precis, Ilinca Vandici va fi inlocuita de Andreea Banica in perioada concediului prenatal si postnatal, au dezvaluit, pentru CANCAN.RO, surse apropiate vedetei TV.


Show-ul "Bravo, ai stil!" este foarte important pentru Ilinca Vandici, acesta fiind si motivul pentru care realizatoarea a decis sa il prezinte pana aproape de momentul in care va naste. 


Ilinca Vandici este aproape de luna a opta de sarcina, dar a continuat pana acum sa prezinte emisiunea.


Realizatoarea TV si tatal copilului ei, Andrei Neacsu, s-au casatorit in mare secret inainte de mult-asteptatul eveniment al nasterii bebelusului lor. "Da, am facut pasul. Ne-am casatorit. Este o chestiune care tine de sufletul nostru, am vrut sa fie ceva restrans. Sunt niste lucruri extrem de frumoase pentru o femeie. Am intrat in sapte luni, undeva in luna iunie se va naste. Au aparut unele contractii. Incerc sa stau mai linistita. Vorba lui Andrei, bebelusul meu merita cea mai mare si frumoasa petrecere din lume. Undeva prin toamna urmeaza petrecerea de botez", declara Ilinca Vandici.


Pe timpul sarcinii, Ilinca Vandici nu a luat in greutate decat opt kilograme. Prezentatoarea TV este pregatita de nastere din toate punctele de vedere, ea avand grija inclusiv ca bebelusul ei sa aiba mobila eco.


"Vreau sa fie in siguranta! Stiu doar ca vreau ca mobila sa fie alba. La ora cinci dimineata, bebelusul imi da trezirea! Incepe si da din picioruse si atunci e foarte dragut pentru ca il iau pe tati in brate si se trezeste si tati cu noi, pentru ca simte cum il loveste! Asa ne spune buna dimineata! Bebelusul e cam agitat, cred ca simte ca ii luam casuta!", mai spunea Ilinca Vandici. 

ilinca vandici prenatal andreea banica sarcina emisiunea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006445 (s)