News Flash:

Aspirina are o putere extraordinara! 7 lucruri pe care le poate face! Al 3-lea m-a uimit!

17 Februarie 2018
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
aspirin

Stiai ca aspirina te poate ajuta sa ai un ten stralucitor, actionand ca un exfoliant asupra pielii? Sau ca parul tau va straluci de sanatate daca te clatesti cu apa amestecata cu aspirina? Bright Side ne arata cateva dintre cele mai neobisnuite intrebuintari ale aspirinei:

1. Exfoliant pentru ten: Una dintre intrebuintarile neobisnuite ale aspirinei este tocmai aceasta masca pe care o poti aplica pe ten, avand un efect usor exfoliant. Aspirina contine un ingredient care este folosit de obicei in cremele cu efect de netezire si iluminare sau in solutiile pentru curatarea tenului. Prin urmare, poti sa folosesti aspirina facuta pulbere pentru o exfoliere usoara a tenului, lasandu-l stralucitor, deoarece indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii. Amesteca 7 tablete de aspirina (facute pulbere) cu 3 linguri de iaurt si o lingura de miere de albine. Aplica masca pe tenul curat si lasa sa actioneze timp de 15 minute. Indeparteaza apoi cu apa calduta si vei constata efectul de exfoliere usoara, lasandu-ti tenul proaspat si curat.

2. Reduce inflamatia cauzata de intepaturile insectelor: Dizolva o aspirina intr-o lingura cu apa si aplica pe zonele unde ai intepaturile. Acest amestec va reduce inflamatia, roseata si senzatia de mancarime.

3. Te scapa de matreata: Amesteca doua aspirine facute pulbere cu o cantitate obisnuita de sampon. Aspirina va indeparta matreata si va reduce senzatia de mancarime resimtita la nivelul scalpului.

4. Elimina calusurile si bataturile din talpa: O alta intrebuintare inedita a aspirinei este aceea ca te ajuta sa scapi de bataturile din talpa. Piseaza 7 tablete de aspirina si amesteca-le cu o jumatate de lingura de zeama de lamaie pentru a forma o pasta. Aplica acest amestec in zonele cu probleme, acopera cu un prosop cald si lasa sa actioneze timp de 10 minute. Apoi exfoliaza cu ajutorul unei pietre ponce.

5. Reda stralucirea paruluiAspirina este foarte buna pentru par, ajutandu-l sa-si recapete sanatatea si stralucirea. Dizolva 10 tablete de aspirina intr-o cana cu apa calda si toarna amestecul pe parul curat. Lasa sa actioneze timp de 15 minute, dupa care clateste cu apa calda.

6. Te scapa de cosuri: Aspirina calmeaza acneea si reduce inflamatia cauzata de aparitia unui cos. Se piseaza 2-3 tablete de aspirina, se amesteca cu zeama de lamaie, se aplica pe cosuri si se lasa sa actioneze cateva minute. Apoi se spala cu apa calduta.

7. Indeparteaza petele cauzate de transpiratie: Amesteca aspirina pulbere cu putina apa si aplica pe petele cauzate de transpiratie. Lasa sa actioneze peste noapte, dupa care spala haina in mod obisnuit la masina.


aspirina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006932 (s)