News Flash:

Arunca o bucata de hartie intr-un vas cu apa. Ce urmeaza este absolut FABULOS - VIDEO VIRAL

2 Martie 2017
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
hartie pe apa
Cu totii stim ca florile isi desfac corola de petale in ghiveci, in gradina sau in glastra, insa dupa cum vedem in aceste imagini, cele realizate din hartie pot inflori pur si simplu daca sunt aruncate intr-un vas cu apa.
Copiii vor fi atrasi cu siguranta de acest experiment inedit in care florile pe care ei le vor colora vor inflori pur si simplu atunci cand sunt aruncate pe suprafata apei dintr-un vas. Materialele necesare sunt la indemana oricarui deoarece pe orice birou al unui copil vom gasi coli de hartie, o foarfeca si creioane colorate.
Pentru inceput se traseaza cu ajutorul creionului si al compasului doua cercuri concentrice. Asezand un deget pe spatiul dintre cele doua cercuri vom desena conturul acestuia de mai multe ori, obtinand la final o floare cu mai multe petale egale.
Aceasta floare desenata in acest fel va fi apoi decupata si colorata dupa preferinta. In continuare vom indoi foarte usor toate petalele florii una dupa alta. Acum floarea noastra are petalele inchise, insa in momentul in care ea va fi asezata pe suprafata apei, ea va isi va desface petalele in cateva clipe.
Urmarind acelasi procedeu vom putea realiza o multime de flori cu petale in diferite forme si culori. Acestea vor fi pur si simplu aruncate intr-o tava in care am pus apa, iar florile vor inflori formand un tablou extraordinar de frumos. Desenand si decupand apoi un contur de stea vom avea surpriza ca steaua sa se deschida. Mai mult decat atat, putem descoperi in mijlocul ei un mesaj dragut din partea unui prieten sau membru drag al familiei.
Multimea de flori sau stelute care se deschid sub ochii nostri ne fac sa zambim si ne incanta privirea cu coloritul lor superb. E o bucurie sa vezi astfel de lucrari, mai ales daca sunt facute de manutele harnice ale celor mai mici membri ai familiei!

Galerie Video


corola copiii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007653 (s)