News Flash:

Artistii romani s-au mutat in America! Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Adrian Enache, Gheorghe Gheorghiu, Irina Loghin si alti artisti sustin spectacole peste Ocean

13 Februarie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
mirabela2
Maria Dragomiroiu si Mirabela Dauer au dansat in Las Vegas! Solistele au avut privilegiul de a fi prezente la premiera mondiala a noului turneu Cher, gratie impresarului Bebe Mihu.
Maria Dragomiroiu si Mirabela Dauer s-au lepadat de muzica traditionala romaneasca si, pentru o seara, au fost trup si suflet la premiera mult asteptatului turneu Cher-”Classic”, ce a debutat pe 8 februarie, la  Theater Monte Carlo din Las Vegas si unde biletele au ajuns la 700 de dolari bucata. De acest privilegiu muzical unic, avand in vedere ca s-ar putea sa fie ultimul turneu al celebrei soliste ce a implinit 70 de ani,  s-a ocupat impresarul artistic Bebe Mihu.
”A fost cadoul meu de ”Ziua Indragostitilor” pentru cea care imi este sotie, Maria Dragomiroiu. In urma cu 25 de ani, in luna februarie 1991 ne-am casatorit. De asemenea, a fost un cadou pentru reputata nostra prietena Mirabela Dauer”, a marturisit acesta.
”Ne-am distrat pe cinste! La 70 de ani ai sai, Cher a cantat live”
Veritabila lectie muzicala data de artista care a vandut numai cu o melodie – ”Belive” – peste 10 milioane de copii in toata lumea,  au primit-o si Adrian Enache si solistul de muzica populara Constantin Enceanu care s-a lepadat de ie si s-a manifestat americaneste.
”Ne-am distrat pe cinste, ”Classic” este un show la care s-a muncit enorm, pe masura popularitatii vedetei, cu multe scenografii si proiectii 3D. Plus ca, la 70 de ani ai sai, Cher a facut efortul sa cante live si nu sunt usor de cantat piesele sale”, a adaugat imprearul facand aluzie la artistii nostri ce aleg compromisul profesional.
Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Adrian Enache, Gheorghe Gheorghiu, Irina Loghin,  Angela Rusu, Nicu Paleru, Raoul, Alesis, Autentic s-au mutat peste Ocean si fac parte din cel mai mare turneu muzical pentru romani care a avut vreodata loc in Canada si Statele Unite.
Ultimul turneu Cher, anulat din cauza sanatatii
Ultimul turneu al solistei si actritei ce a castigat un Premiu Oscar, un Grammy, un Emmy si trei Globuri de Aur, a fost ”Dressed to Kill”  care a debutat in 2014. Insa, dupa doar cateva concerte, turneul a fost anulat din pricina agravarii starii de sanatate a artistei (cauzata de o infectie virala), care a alarmat intreaga planeta, presa americana ingrijorand fanii cu declaratii din anturajul starului, conform carora artista ar fi fost constienta ca ”zilele ii sunt numarate”. Un total de 29 de concerte au fost anulate atunci.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004595 (s)