News Flash:

Arsenie Boca: "Un mare oras din Romania va fi sters de pe fata Pamantului din cauza pacatelor sale"

16 Octombrie 2017
1933 Vizualizari | 0 Comentarii
arsenie boca
Parintele Arsenie Boca, unul dintre cei mai mari vizionari pe care i-a avut Romania a prezis ca Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului in urma unui cutremur devastator. Aceasta drama va surveni din cauza pacatelor celor care locuiesc in acest oras. Profetia a fost facuta in anii ’40, iar Boca a specificat ca aceasta tragedie va lovi Romania in secolul XXI.
Avertismentul este ingrijorator, avand in vedere ca profetiile lui Arsenie Boca sale s-au indeplinit exact asa cum au fost rostite sau pictate. Cele doua mari cutremure care au lovit Bucurestiul in secolul XX au fost prevazute de catre Arsenie Boca intocmai. El le-a definit precum „cele doua ouari”, pentru ca atunci cand timpul va veni, o a trei se va produce si va pune intreg orasul la pamant, scrie efemeride.ro.

Preotul a transmis prin profetiile sale faptul ca orasul din sudul Romaniei va fi lovit din toate partile de un cutremur cu o magnitudine distrugatoare, iar acest eveniment va fi precum o pedeapsa pentru ca oamenii au pacate mult prea mari si intr-un fel sau altul trebuie sa plateasca.
Potrivit sursei citate, pe langa aceasta profetie uimitoare, Arsenie Boca a mai prezis si sfarsitul comunismului si inceputul unei ere mult mai rea, in care ororile vor fi si mai mari.

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi o sa dispara, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume (…) Asta va fi peste multi ani, si noua, Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas. Caci dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor fi in picioare si la sarbatoare. Peste tot vor fi naimiti (vanduti dusmanului) si abia atunci va incepe o noua lupta, fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!”
„Zdreanta rosie”, adica comunismul a apus de mai bine de 20 de ani si a fost inlocuit cu capitalismul. Steaua cu sase colturi este simbolul reprezentativ al masoneriei. În consecinta, ei sunt cei care controleaza acest capitalism si aceasta pseudodemocratie. Arsenie Boca s-a referit la perioada aceasta, in care avem nesansa sa ne ducem existenta.

preluat de pe adevarul

romania arsenie boca cutremur magnitudine distrugatoare anarhia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006122 (s)