News Flash:

Arginina – beneficii si administrare

23 Septembrie 2019
3625 Vizualizari | 0 Comentarii

Arginina este un aminoacid semiesențial la adulți și esențial la copii, ce nu poate fi produsă de organism în cantități suficiente, și deci se obține exclusiv prin raport extern.

Beneficiile argininei asupra organismului sunt numeroase :

  • detoxifiere și protecție hepatică
  • stimularea metabolismului energetic al celulei musculare
  • anabolizant
  • contribuie la oxigenarea mușchiului cardiac
  • stimularea creșterii musculare și mentinerea acesteia prin participarea la sinteza proteinelor
  • declanșează producerea de oxid nitric, care are multiple beneficii, printre care relaxarea și menținerea elasticității vaselor de sânge
  • îmbunătățirea imunității
  • remedierea problemelor de hipertensiune

L-arginina poate fi obținută din alimentație consumând ouă, pește, carne roșie, lactate, boabe de soia, curcan, năut, alge, nuci, arahide, linte.

În ceea ce privește administrarea de suplimente de arginină, în general, se recomandă 1-4 grame, consumate de trei ori pe zi, dar, înainte de a lua acest supliment, este mai bine să consultați un medic.

FIT4PRO Argi Pump 1000

Este un supliment de calitate din gama Fit4Pro, care reduce timpul de vindecare în cazul accidentărilor, în special la nivelul oaselor, micșorează timpul de refacere a țesuturilor, stimulează secreția hormonului de creștere și reduce infertilitatea masculină. Se iau 5 capsule înainte de antrenament; iar în zilele fără antrenament, se iau 5 capsule înainte de micul dejun.

Argi Power Mega Caps

ARGI POWER 1500 MEGA CAPS conține 1500 mg de L-arginină HCL farmaceutică de cea mai înaltă calitate într-o singură capsulă. L-arginina este un ingredient care participă la formarea multor substanțe biologice importante din organism, de ex. oxid nitric. Mai mult decât atât, arginina acționează ca un furnizor al grupei formamidine ce intrevine în biosinteza creatinei.
Argi Power Mega Capsules funcționează excelent ca supliment suplimentar de sine stătător, dar și un adaos valoros la suplimentele cu creatină OLIMP, cum ar fi: Creatine Xplode, Creatine Strong Matrix 7.

AAKG 1250 EXTREME Mega Caps

Pentru prima dată apare pe piață AAKG (arginină alpha-ketoglutarată) de cea mai bună calitate, în cea mai puternică doză, de 1250 mg intr-o singură capsulă. Este ideal pentru stimularea rezistenței, a creșterii masei musculare și a forței. Poate fi de asemenea un „super amplificator” atunci când este combinat cu alte suplimente destinate construirii masei musculare, precum: Olimp Creatine, Olimp Kre-Alkalyn, Knockout, Olimp HMB.

Oricine își dorește să crească tonusul și forța musculară ar putea apela la un aport crescut de L-arginină. Diverse studii au demonstrat faptul că sportivii care consumă suplimente cu arginină obțin o creștere rapidă a masei musculare. În plus, studiile au ajuns la concluzia că arginina intervine în procesul de scădere a descompunerii grăsimilor și a proteinelor. Aceste procese contribuie în mod hotărâtor la obținerea corpului ideal.

 

Galerie Foto

2.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005512 (s)