News Flash:

Aradul ar putea avea acces la autostrada si prin Timis

29 Iulie 2014
707 Vizualizari | 0 Comentarii
In situatia actuala, cand s-a stabilit clar traseul autostrazii care traverseaza judetul Timis si se cunosc clar si nodurile de acces, orice localitate vrea sa ajunga cat mai repede la o intrare pe autostrada, pe un traseu cat mai scurt.
Chiar cei de la Arad, in zona de est a judetului, in zona Lipovei, si-au manifestat dorinta de acces pe autostrada, pe drumul care sa treaca prin judetul Timis si sa ajunga la autostrada, la Faget, ori in alte parti. Comunele si satele din zona judetului Arad vor sa acceada la autostrada, prin punctele de acces Traian Vuia, Balint.
Autoritatile din zona Lipova vor sa reabiliteze drumurile, in colaborare cu autoritatile din Timis, pentru a avea acces la autostrada din cel mai vestic judet al tarii, cel mai probabil la nodul Traian Vuia.
Practic, urmeaza ca fiecare judet sa-si reabiliteze portiunea de drum din „parohia lui”.
„Ne-am pus de comun acord si s-au trasat patru drumuri care fac legatura intre Timis si Arad, unul incepand de la Cenad si ultimul la Faget. Eu zic ca aceste lucrari vor incepe cat mai repede. Am stabilit cu presedintele CJ Timis Titu Bojin ca 10 portiuni de drumuri din judet sa fie urgent licitate pentru a intra in lucrari, scrie Tion.ro. Cat mai repede. Anul acesta se vor face. Cel putin doua drumuri se vor face si in ceea ce priveste colaborarea cu Aradul pentru ca cetatenii din acele localitati sa ajunga mai repede la autostrada”, spune vicepresedintele Consiliului Judetean Timis Florian Zanfir.

timis autostrada arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0999 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018203 (s)