News Flash:

Apel disperat pe Facebook! Alerta pentru toti romanii care tranziteaza Ungaria si Austria

12 Decembrie 2017
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
soferi2

Ilie Tundrea, unul dintre miile de romani care tranziteaza autostrada din Ungaria sau din Austria, a recurs la reteaua de socializare Facebook pentru a face cunoscut ce i s-a intamplat lui intr-o benzinarie la granita dintre Ungaria si Austria , potrivit specialarad.ro.

Anuntul acestuia are nu mai putin de 4.500 de distribuiri in doar 19 ore de la postare. Ilie Tundrea doreste sa atraga atentia tuturor celor care folosesc aceasta ruta pentru a fi atenti mai ales in benzinarii si parcari, acolo unde actioneaza talhari din… Romania, talhari care fie inteapa cauciucurile, fie fura din buzunarele celor care folosesc autocarul, fie joaca alba-neagra…

„ATENTIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (iesirea din Austria) actioneaza o trupa de talhari romani, azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au intepat roata din dreapta spate!… Norocul meu ca am observat. Am ramas sa schimb roata in statia PECO si atunci i-am vazut cum au actionat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra si buzunarit! A venit caldura si au iesit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se baga, nu au vrut nici sa cheme politia….Eu zic sa profitam de Facebook si sa distribuim sa afle cat mai multi romani!”, scrie Ilie Tundrea.

”Am observat ca in momentul in care autocarele opresc cu partea stanga la lumina, partea cu usile nefiind luminata (asa e parcarea), pasagerii, necunoscandu-se intre ei, pot fi foarte usor inselati. Hotii intra in autocar pe usa din fata, iau ce apuca si coboara la mijloc”, a declarat Ilie Tundrea.

In cazul sau, oprindu-se la o benzinarie, acestia au profitat de faptul ca soferul intrase inauntru pentru a plati combustibilul si i-au spart un cauciuc. Ideea hotilor era ca el sa ramana in pana in spatele benzinariei unde sa poata fi talharit.

Din fericire, acestuia i-au venit in ajutor angajatii din benzinarie, care au acceptat sa cheme politia, la solicitarea acestuia. Cazul lui Ilie Tundrea nu este unul izolat, hotii actionand deja de ceva vreme in zona. Patronul a mai sustinut ca va depune zilele acestea o plangere la politia din Timis, precum si la Consulatul austriac din acelasi judet. In acelasi timp, pe langa autoritati, Ilie Tundrea mai doreste sa atentioneze si restul romanilor care calatoresc pe aceeasi ruta sa fie atenti la infractorii care actioneaza in zona.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005545 (s)