News Flash:

Apel de la Organizatia Mondiala a Sanatatii: Eliminati din hrana dvs. aceste 7 alimente! Ele sunt responsabile de “hranirea” cancerului!

16 Octombrie 2017
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer
Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis sa initieze o campanie prin care sa aduca la cunostinta oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care incurajeaza dezvoltarea cancerului si a celulelor canceroase din corp.
Aceste sunt o parte din alimentele pe care nu trebuie sub nicio forma sa le consumati!

Alimente afumate – majoritatea preparatelor sunt afumate artificial, cu compusi chimici precum N-nitroso. Spre deosebire de produsele afumate in mod natural, cele obtinute prin afumare artificiala pot provoca aparitia cancerului stomacal sau colectoral.
Somonul de crescatori – Alimentatia somonului de crescatorie este bazata pe diverse substantecontaminate, antibiotice si alte ingrediente care cauzeaza sanatatii omului. Spre deosebire de consumul somonului salbatic, consumul somonului de crescatorie creste riscul aparitiei cancerului din cauzaconcentratiei puternice de PCB din acesta.
Popcornul pregatit la microunde – ambalajul de pe popcornul din comert contine urme de acid perfluorooctanoic, despre care s-a dovedit ca este cancerigen si poate afecta mai ales ficatul.
Alimentele modificate genetic – Adevaratul pericol pe care il prezinta alimentele modificate genetic consta in eliberarea proteinelor nenaturale in timpul digestiei.
Chipsurile din cartofi – Acestea sunt gatite la temperaturi foarte mari ducand la producerea acrilamidei, de asemenea cancerigena.
Carnea rosie – celulele canceroase prospera in mediul acid generat de dietele pe baza de carne rosie. Inschimb, puteti inlocui carnea rosie cu carne de pui si peste.
Bauturile carbogazoase – multe sortimente de bauturi carbogazoase, mai ales cele fara zahar, contin aspartam, un indulcitor artificial.
Din nefericire factorii care produc cancerul sunt mult mai numerosi, decat cei amintiti mai sus. Lista realizata de Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului (IARC) si Organizatia Mondiala a Sanatatii cuprinde nu mai putin de 118 factori (actiuni, agenti, substante) care ar putea cauza cancer.
Cele 118 cauze ale cancerului, potrivit IARC si OMS sunt:
1. Fumatul
2. Lampe UV si dispozitive de bronzare
3. Productia de aluminiu
4. Productia de auramina
5. Arsenicul in apa
6. Fabricarea de incaltaminte
7. Curatarea de hornuri/seminee
8. Gazeificarea carbunelui
9. Distilarea carbunelui
10. Productia de benzina
11. Fabricarea de mobilier
12. Mineritul
13. Fumatul pasiv
14. Domeniul metalurgic/siderurgic
15. Fabricarea izopropanolului
16. Fabricarea colorantilor (magenta)
17. Munca de decorator/zugrav/pictor
18. Pavarea strazilor/acoperisurilor cu smoala de gudron
19. Industria cauciucului
20. Acidul sulfuric
21. Amestecul sau amestecarea de aflatoxine
22. Bauturile alcoolice
23. Nuci de areca
24. Betel
25. Amestecul betel si tutun
26. Smoala din gudron
27. Gudronul de carbune
28. Emisiile rezultate din arderea carbunelui
29. Evacuarea diesel
30. Uleiurile minerale netratate
31. Fenacetina utilizata ca analgezic
32. Acidul aristolohic
33. PCB-urile/ Bifenilii policlorurati
34. Pestele crud (specific chinezesc)
35. Gaze de sist
36. Funingine
37. Produsele care contin tutun (masticabile)
38. Praful de lemn
39. Carnea procesata
40. Acetaldehida
41. Aminobifenil
42. Plante care contin aristolochie
43. Arsen si compusi derivati
44. Azbest
45. Azatioprina
46. Benzen
47. Benzidina
48. Benzopirenul
49. Beriliu
50. Clornafazina
51. Bis (clormetil) eter
52. Clormetil metil eter
53. 1,3-butadiena
54. 1,4-butandiol dimetansulfonat
55. Cadmiu si compusi derivati
56. Clorambucil
57. Metil-CCNU
58. Crom VI
59. Ciclosporina
60. Anticonceptionale hormonale
61. Anticonceptionale orale
62. Ciclofosfamida
63. Coloranti metabolizati
64. Dietilestrilbestrol
65. Virusul Epstein-Barr
66. Estrogeni
67. Estrogeni nesteroidieni
68. Terapia cu estrogeni
69. Etanolul din bauturile alcoolice
70. Erionita
71. Oxidul de etilena
72. Etoposidul
73. Formadelhida
74. Arseniura de galiu
75. Helicobacter pylori
76. Virusul hepatic B
77. Virusul hepatic C
78. Tratamentul cu plante din genul Aristolochia
79. HIV
80. Papiloma virus uman
81. Virusul uman limfotropic
82. Melfalan
83. Methoxsalen
84. 4,4-metilen bis
85. MOPP
86. Gaz mustar
87. Naftilamina
88. Radiatii de neutron
89. Compusi de nichel
90. N-Nitrosodimethylamino
91. N-Nitrosonornicotina
92. Opisthorchis viverrini
93. Poluarea
94. Particule din poluarea aerului
95. Fosfor-32, fosfat
96. Plutoniu-239
97. Radioiodini
98. Radionuclizi A
99. Radionuclizi B
100. Radium-224
101. Radium-226
102. Radium-228
103. Radon-222.
104. Schistosoma haematobium
105. Silica
106. Radiatia solara
107. Talcul cu asbestiforme
108. Tamoxifen
109. Tetraclor-para-dioxina
110. Tiotepa
111. Toriu-232.
112. Ortotoluidina
113. Clorura de vinil
114. Radiatia ultravioleta
115. Radiatiile X si Gamma
116. Treosulfan
117. Acetaminofen
118. Fumul de lemn

alimente afumate carnea rosie bauturile carbogazoase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006071 (s)