News Flash:

Aparatura medicala trimisa la Bucuresti, din Timisoara, pentru ranitii din Colectiv

8 Noiembrie 2015
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
raniti
Medicii din Timişoara ajută în continuare doctorii din Bucureşti, în ceea ce priveşte tratarea răniţilor din clubul Colectiv. Sâmbătă au plecat noi aparate de la Timişoara la Bucureşti, necesare tratării pacienţilor de la spitalele din Capitală care au fost răniţi în incendiul de la clubul Colectiv.

„În jurul orei 14 au plecat de la Timişoara două aparate de epurare renală, aflate în proprietatea Spitalului Judeţean, un plămân artificial, pentru pacienţii internaţi în capitală. Aparatele ajung la Spitalul Floreasca, salvarea a plecat în jurul orei 14”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

În cazul în care se solicită din nou prezenţa medicilor de la Timişoara pentru montarea plămânului artificial, doctorii sunt în stand-by şi vor pleca înapoi în Capitală. Doi medici au fost zilele trecute la Bucureşti pentru a monta un plămân artificial. De asemenea, alţi patru doctori de la Terapie Intensivă din Timişoara sunt la Bucureşti pentru a ajuta la tratarea pacienţilor. Aceştia vor fi schimbaţi, la interval de o săptămână, de alţi patru medici din urbea de pe Bega, scrie tion.ro.

Numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie a ajuns la 41. Alți zeci de răniți se află în stare critică. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005774 (s)