News Flash:

Aparat important donat pentru Spitalul Municipal Timisoara

3 Iulie 2016
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal Timisoara
Clinica de Chirurgie Generala I a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara a fost dotata, in urma unei donatii, cu un aparat in valoare de 8.000 de euro. Donatia a venit din partea Rotary Club Timisoara Ripensis.

Aparatul este un kit de artroscopie Stortz pentru laparoscopul deja existent la Clinica de Chirurgie Generala I a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara. Valoarea aparatului este de 8.000 de euro. Spitalul Clinic Municipal de Ugenta Timisoara este una dintre institutiile medicale de traditie si care deserveste municipiul Timisoara de foarte multi ani, avand un numar de 1.022 paturi.
Prin acest proiect, rotarienii sustin performanta, contribuie la cresterea calitatii actului medical si a paletei de afectiuni care pot fi tratate, au transmis reprezentantii clubului. Rotary Club Timisoara Ripensis s-a implicat in decursul anilor in proiecte pe sanatate prin promovarea bunelor practici si a tehnologiilor moderne in sanatate, scrie tion.ro.
Clinica de Chirurgie Generala I a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara deserveste anual un numar de 2.500 pacienti si are patru compartimente: Chirurgie Generala, Chirurgie Hepatica, Ortopedie-Traumatologie si Neurochirurgie. Datorita specificului de urgenta activitatea medicala este una complexa, personalul medical este specializat si supraspecializat pentru a trata o paleta larga de afectiuni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004435 (s)