News Flash:

Apa cu lamaie bauta dimineata e UN MIRACOL PENTRU SANATATE!

23 Ianuarie 2016
4467 Vizualizari | 0 Comentarii
apa cu lamaie

Cand incepi dimineata cu o cafea, iti incurajezi corpul sa produca energie sub forma fluctuatiilor glicemiei si al stresului oxidant, iar efectele sunt de scurta durata. Apa cu lamaie produce energie "verde" in corpul tau prin hidratare si oxigenare de-a lungul intregii zile, fara oxidare in exces la nivel celular. Cand alegi sa bei sucul de lamaie alaturi de apa calda, poti beneficia de o imbunatatire naturala a digestiei. Apa calda stimuleaza contractiile muschilor de-a lungul tractului digestiv, iar continutul ridicat de minerale si vitamine din lamaiegrabeste eliminarea toxinelor din corp.

Vitamina C contribuie la sanatatea sistemului imunitar, insa nu poate fi stocata in corp. Din acest motiv, este important sa consumi alimente bogate in vitamina C zi de zi. Bioflavonoizii din lamaie actioneaza impreuna cu vitamina C pentru cresterea capacitatilor sale antioxidante si contribuie la stimularea sistemului imunitar.

Apa cu lamaie este un diuretic natural excelent, ce actioneaza cel mai bine la prima ora. Sucul de lamaie creste usor frecventa de urinare, lucru care grabeste eliminarea toxinelor acumulate peste noapte in corp. Mai mult, acidul citric si-a demonstrat eficacitatea in si dizolvarea calculilor renali in mai multe studii de specialitate.

Suprasolicitarea glandelor adrenale, situate deasupra rinichilor, poate duce la o deshidratare profunda a organismului, proces care cauzeaza acumularea de toxine si oboseala. Bauta in fiecare dimineata, apa cu lamaie previne deshidratarea cauzata de glandele adrenale care nu mai functioneaza in parametri optimi.


cafea digestiei lamaie vitamina c antioxidante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006420 (s)