News Flash:

Anuntul facut in urma cu putin timp pe pagina de Facebook a DENISEI MANELISTA, dupa ce a recunoscut ca este bolnava: „Sunteti pacaliti…“

16 Mai 2017
1451 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Manelista
Starea de sanatate a cantaretei de manele Denisa Raducu ramane una fragila, insa cu doar doua zile in urma aceasta a anuntat, in cadrul unei emisiuni TV, ca incepe sa isi revina si sa se repuna pe picioare.
Imediat dupa acest anunt care i-a bucurat nespus pe fani, a venit si un altul, insa de aceasta data pe pagina de Facebook a artistei. Din cate se pare, au existat anumite persoane care au profitat de starea de sanatatea a cantaretei de manele si care au incercat sa vorbeasca in numele acesteia.
Cu putin timp in urma, Denisa Manelista a transmis prin intermediul contului de pe reteaua sociala urmatorul mesaj: „Dragilor un anunt foarte important! Acesta este singurul cont oficial de Facebook al Denisei! Au aparut foarte multe conturi in aceste zile si apar foarte multe postari unde se vorbeste in numele artistei! Doar acesta este cont oficial dupa cum vedeti este si verificat de Facebook! Numai dati Like la toate facebook-urile false ca sunteti pacaliti in legatura cu acele postari!“.


denisa raducu facebook false pacaliti postari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)