News Flash:

ANUNT TRIST despre Michael Schumacher! Dezvaluiri ingrijoratoare facute de familia campionului

21 Septembrie 2017
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, iar starea sa de sanatate este in continuare grava. Dincolo de speranta cu care traiesc zi de zi, rudele, apropiatii, dar si avocatul familiei au dezvaluit ca sportivul este in coma si ca sansele de recuperare sunt extrem de scazute.
In cadrul unui proces intentat impotriva unei publicatii care a sustinut ca Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezmintit zvonurile.
„Michael Schumacher nu poate merge si nu se poate ridica nici macar cu ajutorul specialistilor care il monitorizeaza”, a dezvaluit avocatul.
„Din pacate, este in coma, se lupta cu ultimele puteri pentru viata lui, dar nu credem ca mai are prea multe sanse. Toti cei dragi il viziteaza zilnic, este foarte dureros ce se intampla”, a declarat si un membru al familiei Schumacher in cadrul aceluiasi proces.
Publicatia spaniola „Las 2 Orillas” a scris ca fostul pilot de Formula 1 cantareste doar 45 de kilograme, iar inaltimea lui a scazut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai putin decat masura in mod obisnuit. 
Michael Schumacher este tinut in viata de aparatele care il ajuta sa respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajati special pentru el, la resedinta familiei din Elvetia. Fostul pilot a suferit un accident la schi, in decembrie 2013, lovindu-se cu capul de o piatra. 

michael schumacher schi sanatate grava coma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005611 (s)