News Flash:

Anunt surpriza in showbiz: GEMENI! Monica Gabor si iubitul ei s-au gandit deja si la numele bebelusilor

21 August 2017
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
monica
Mutata in America de mai bine de sase ani, Monica Gabor nu vrea sa se mai intoarca in tara natala. Ba mai mult, este decisa sa-si intemeieze acolo o familie cu Mr. Pink. Fosta sotie a lui Irinel Columeanu a marturisit ca-si doreste copii si cu actualul iubit, gemeni, un baiat si o fetita. Asa ca, mai nou, Monica Gabor se intereseaza de insemninarea in vitro.
Recent, Monica Gabor a recunoscut ca ea si actualul ei iubit, chinezul Mr. Pink se gandesc la casatorie, dar si la copii si ca ambii isi doresc sa aiba gemeni. Cum sarcina cu gemeni nu este una tocmai des intalnita, fiind sanse extrem de mici daca unul dintre parteneri nu are in arborele genealogic cel putin o pereche de gemeni, cea mai la indemana metoda este insemninarea in vitro. Constienta ca nu mai are varsta la care a ramas prima data insarcinata si ca o sarcina cu gemeni este ceva mai complicata, Monica Gabor a inceput sa se intereseze pe la clinicile de feritilizare, ce implica o astfel de procedura. Chiar daca nici ea, nici Mr. Pink nu au nicio problema din punct de vedere medical, Moni este insa decisa sa apeleze la serviciile unui medic specialist pentru ca urmatoarea sarcina sa fie dubla.
Monica Gabor se intereseaza de cea mai eficienta metoda de a avea gemeni
Semn ca lucrurile nu sunt doar la stadiu de discutie, ci se planifica intens din acest punct de vedere, este faptul ca Monica si iubitul ei s-au gandit si la numele bebelusilor, despre care sunt convinsi ca vor fi gemeni. Se pare ca baietelul se va numi Jason, iar fetita, Lara.

monica gabor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006183 (s)