News Flash:

ANUNT SOCANT facut de Lia Olguta Vasilescu

25 Iulie 2016
2913 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta
Lia Olguta Vasilescu a detonat ceea ce ea numeste ”bomba atomica”! Primarul Craiovei acuza ca procurorul DNA care i-a instrumentat dosarul in care e trimisa in judecata sub aspectul savarsirii infractiunilor de luare de mita (4 infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (2 infractiuni), spalare de bani (2 infractiuni), ar fi urmarit o condamnare a sa.

Vasilescu o acuza pe Claudia Rosu, sotia unui alt procuror DNA,Doru Tulus, ca ar fi incercat sa o ”execute”.

”Daca voi vorbi in spatiul public, pentru ca institutiile au fost deja informate. Romania risca o condamnare pentru ce s-a intamplat in dosarul meu. Este foarte grav. Ce au facut procurorii pentru a ajunge la niste “probe”, la ce s-au pretat arunca in aer statul de drept. Lucrurile acestea le stiu, am facut o informare unei institutii care poate sa cerceteze, daca nu se va pronunta, voi iesi in spatiu public si ma voi adresa si institutiilor internationale. S-a dorit executia mea. Dar trebuie sa verifice institutiile care au caderea sa verifice. Eu am transmis o scrisoare in aprilie, nu am primit niciun raspuns. Ma voi apara si in spatiul public si in instanta si in organismele internationale. Este inadmisibil la ce s-a ajuns in Romania.

Eu nu mi-am vazut dosarul, mi-au dat dosarul de sute de pagini, sa ma uit cinci minute pe el. Declaratii de martor care s-au schimbat, dupa ce am iesit de la DNA si am facut prostia sa spun ca declaratiile martorilor se bat cap in cap. Seara, au fost chemati, li s-a spus ce sa spuna, dimineata au fost rechemati si si-au schimbat declaratiile. Eu am fost in arest la domiciliu aproape o saptamana. In mod normal, ti se da lista cu cine nu are voie sa te contacteze. Mie nu mi-a venit lista cu interzisii pana cu o zi inainte de a merge inapoi la instanta.”, a spus Lia Olguta Vasilescu. 

dna claudia rosu procuror dna doru tulus condamnare executia mea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005619 (s)