News Flash:

Anunt important privind Centura de Sud a Timisoarei

24 Aprilie 2017
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Centura de Sud a Timisoarei 2
Premierul Sorin Grindeanu demonstreaza ca iti respecta angajamentele luate fata de timisoreni. Documentatia pentru proiectarea si executia tronsonului sud care va completa centura Timisoarei a fost finalizata si depusa vineri pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, cu termen 8 iunie 2017.
Asa cum anunta prim-ministrul in urma cu cateva saptamani, a fost accelerat procesul de realizare a documentatiei in cadrul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a inregistrat vineri in SEAP proiectarea si executia "Variantei de ocolire Timisoara Sud. Practic s-a intrat in linie dreapta cu acest proiect major al comunitatii timisorene.
PSD Timis si-a asumat sa faca toate demersurile necesare finalizarii centurii Timisoarei inca dinaintea alegerilor locale de anul trecut, prin vocea actualului premier Sorin Grindeanu.
Consideram ca acesta este un prim pas important in cadrul viitoarelor demersuri administrative de modernizare reala a Timisului, sustine PSD Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003927 (s)