News Flash:

Anunt important facut de Ministerul Edcuatiei

10 Octombrie 2016
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi cl 3
Ministrul EducatieiMircea Dumitru este de parere ca scoala ucide dorinta de cunoastere copiilor. Acesta compara sistemul educational din Romanica cu unul militar si spune ca peste 70% dintre elevi se simt nefericiti la scoala si in stres continuu.

Declaratia ministrului Educatiei a fost facuta la o emisiune de la digi24. Acesta sustine ca potrivit unor cercetari, peste 70% dintre elevi se simt singuri la scoala, nefericiti si in stres continuu. Mai mult, scoala romaneasca este comparata  cu un sistem militar.

„ Copilul sta 35 de ore la scoala, nu 20, ca in Finlanda. Imaginati-va ca stati 7 ore pe zi intr-un loc si sunteti singur, neajutat si nefericit. Si sunteti adult.

Daca nu intelegem ca scoala trebuie facuta pentru elev si el sa se simte bine cand invata, el va fi obligat ca sa ia o diploma. Scoala nu va insemna nimic. Un episod traumatic.

Cum se face ca scoala, nu numai la noi, sistemul care arata mai degraba ca o comanda militara, noi asta ucidem in copil, dorinta lui de a cunoaste", a spus Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, la Digi24.  

ministrul educatiei mircea dumitru cunoastere copiilor scoala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006304 (s)