News Flash:

Anunt de ultima ora in cazul Sebastian Ghita. DNA...

5 Aprilie 2017
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2 1
DNA Ploiesti a cerut Tribunalului Prahova interdictia initierii procedurilor de dizolvare sau lichidare a firmelor SC Asesoft International si SC Teamnet International, pentru 60 de zile, avand in vedere ca societatile sunt cercetate pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani.
"Prin sentintele pronuntate de Tribunalul Prahova - Sectia a II-a Civila de Contencios Administrativ si Fiscal, s-a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei fata de debitoarele S.C. Asesoft International S.A. si S.C. Teamnet International S.A. Pana la acest moment nu a fost initiata procedura falimentului si dizolvare a celor doua persoane juridice. In cererea adresata Tribunalului Prahova, procurorii arata ca masura propusa are caracter urgent si se raporteaza strict la considerentul bunei desfasurari a procesului penal (prin asigurarea existentei pe mai departe a celor doua persoane juridice, a prezentei lor la termenele de judecata si a activului patrimonial necesar pentru plata sanctiunii si a sumelor confiscate in cazul in care se va pronunta o hotarare de condamnare definitiva)", transmit procurorii intr-un comunicat de presa.
In cauza s-a dispus luarea masurii asiguratorii constand in indisponibilizarea, prin instituirea sechestrului, asupra bunurilor imobile apartinand inculpatelor S.C. Asesoft International S.A. si S.C. Teamnet International S.A. pana la concurenta sumelor de 13.299.972 lei respectiv 23.195.578,2 lei.
In acest dosar, pe numele fostului deputat Sebastian Ghita a fost emis un mandat de arestare preventiva in lipsa, aceasta fiind a doua masura privativa de libertatea dispusa dupa disparitie. Mediafax.ro

sebastian ghita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004752 (s)