News Flash:

Anunt de ultima ora facut de meteorologi! Temperaturile vor inregistra scaderi dramatice!

20 Noiembrie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
ger america

Meteorologii anunta ca vremea va fi in general inchisa, saptamana urmatoare, in majoritatea regiunilor tarii, temperaturile minime fiind cuprinse, in general, intre -4 si 3 grade.

Vremea va fi inchisa in saptamana urmatoare. Minimele termice vor atinge minus 4 grade.

"Saptamana viitoare va fi o vreme inchisa in majoritatea zonelor tarii, dar mai ales in interiorul arcului carpatic. Vor fi precipitatii slabe, mai peste tot. La munte, predominant ninsoare, dar vor fi si mixte - lapovita, ploaie si ninsoare - in regiunile intracarpatice si predominant ploaie in restul teritoriului, in sud si in est. Sunt temperaturi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toata tara vor fi in general cam intre 3 si 13 grade. Vor fi si minime intre -4 si 3 grade, in general", potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 9 grade, iar noaptea minimele vor fi cuprinse intre 1 si 3 grade.

"Vor mai fi unele innorari, conditii de ceata noaptea si dimineata, dar fara precipitati. Aceasta este prognoza pentru prima parte a saptamanii, pana spre joi dupa-amiaza. Nici dupa aceea nu vor fi mari schimbari", spun meteorologii.

Vreme in schimbare in aceasta saptamana la Iasi. Ce temperaturi se vor inregistra?

In cursul zilei de astazi, 20 noiembrie, la Iasi, vremea va fi inchisa, temperatura aerului fiind cuprinsa intre o minima de minus 3 grade Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata, iar sansele de precipitatii vor fi destul de scazute.

Si maine, 21 noiembrie, vremea se va mentine la fel de inchisa. Se vor inregistra valori in termometre cuprinse intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 7 grade Celsius. In cea mai mare parte a timpului, cerul va fi innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicata. Vremea se va mentine inchisa si spre mijlocul saptamanii, insa temperatura aerului va oscila.

Astfel, miercuri, 22 noiembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de -1 grad Celsius si o maxima de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, vantul va sufla slab cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicata. In schimb, joi, 23 noiembrie, vremea va fi ceva mai frumoasa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 1 grad Celsius si o maxima de 8 grade Celsius. In cea mai mare parte a zilei cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata in continuare.

Temperatura aerului va creste usor spre sfarsitul saptamanii. Vineri, 24 noiembrie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 2 grade Celsius si o maxima de 11 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata in continuare.

Sambata, 25 noiembrie, iesenii  vor avea parte de o vreme ceva mai frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. In cea mai mai mare parte a zilei cerul va fi senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata.

Duminica, in ultima zi a saptamanii, iesenii vor avea parte de o vreme ceva mai inchisa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 10 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii vor fi reduse.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006782 (s)