News Flash:

Anunt de ultima ora facut de Liviu Dragnea

29 Mai 2017
1504 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31
Presedintele PSDLiviu Dragnea, a afirmat ca evaluarea activitatii guvernamentale se va desfasura incepand de luni, precizand ca "viteza de implementare" a Programului de guvernare trebuie "sa fie mai mare". 


Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat, duminica seara, la SuperLiga la rugby, care s-a desfasurat la Stadionul National ''Arcul de Triumf'' din Bucuresti. 


Intrebat la plecarea de la stadion daca a discutat in timpul meciului cu Grindeanu despre situatia GuvernuluiDragnea a raspuns: "Nu. Am discutat numai despre meci". 


Totodata, chestionat daca evaluarea activitatii guvernamentale va incepe de luni, Dragnea a spus: "De maine pana saptamana cealalta". 


Liderul PSD nu a spus cum se va desfasura aceasta evaluare, precizand ca urmeaza sa discute in acest sens cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. 


"O sa ma sfatuiesc (...) cu domnul Tariceanu si o sa vedem cum ne organizam", a aratat Dragnea. 


De asemenea, intrebat daca este luata in calcul posibilitatea remanierii Guvernului, presedintele PSD a precizat: "Nu. Luam in calcul evaluarea activitatii guvernamentale (...) A trecut o perioada importanta, cinci luni de zile, si pe noi ne intereseaza ca Programul de guvernare sa se implementeze". 


Potrivit lui Dragnea, "viteza de implementare" a Programului de guvernare trebuie "sa fie mai mare". 


"Trebuie sa nu uitam un lucru. Este un program foarte bun si nu se pune in practica foarte usor. Deci o guvernare obisnuita nu este suficienta. Este o provocare uriasa pentru Romania. 5,6% crestere economica - e buna, dar noua nu ne este suficient. Ca tara, nu ne mai putem permite sa asteptam ani si ani de zile. Viteza trebuie sa fie foarte mare si, atunci, trebuie sa vedem cum facem ca viteza de implementare a programului sa fie mai mare, ca, de fapt, asta este mai important decat orice persoana", a mai afirmat Dragnea

Sursa: agerpres.ro

presedintele psd liviu dragnea liviu dragnea sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006051 (s)