News Flash:

Anunt de ultima ora destinat turistilor care aveau zboruri astazi: Turistii, sa contacteze agentia de voiaj si sa astepte imbarcarea in avion

30 Mai 2017
900 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom oferta
Presedintele ANAT, Alin Burcea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca turistii care urmeaza sa plece marti cu avionul trebuie sa contacteze agentia de turism de la care au cumparat pachetul turistic si sa astepte sa fie imbarcati in avion. Acesta estimeaza ca ROMATSA a pierdut jumatate de milion de euro.
“Recomandam turistilor care urmeaza sa plece cu avionul in cursul acestei zile sa contacteze agentia de turism de la care au cumparat pachetul turistic si sa astepte sa fie imbarcati in avion. Din pacate, nu suntem informati ce zboruri vor fi anulate astazi, anunturile facandu-se pe moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alin Burcea, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Acesta spune ca pierderile suferite de ROMATSA in patru ore de greva se ridica la circa jumatate de milion de euro, fiind vorba nu numai despre avioane care pleaca din Romania, ci si de cele care survoleaza spatiul aerian al tarii.
“Cine va plati pagubele? Cine va despagubi turistii care nu au putut ajunge la destinatie? Oamenii vor veni la agentiile de turism de unde au cumparat pachetele de servicii. Noi ne vom indrepta catre companiile aeriene, iar acestea catre ROMATSA. Un intreg balamuc si un haos total”, a declarat Burcea.
Presedintele ANAT a spus ca agentiile de turism vor incerca sa gaseasca solutii, chiar si transportul turistilor catre aeroporturi din tarile invecinate astfel incat sa nu isi piarda vacanta.
De asemenea, echipa Vola face urmatoarele recomandari:
- calatorii sa se prezinte la aeroport din timp chiar daca plecarea aeronavelor se va face dupa ora anuntata pe bilet.
- in cazul in care aceasta greva nu se va opri, probabil ca vor aparea intarzieri sau anulari, insa nu exista nicio informatie despre o eventuala prelungire a grevei.
- Calatorii sa se prezinte la timp la aeroport si sa astepte si in cazul in care greva se va prelungi.
- pentru mai multe informatii ce privesc modificari in programul de zboruri din aceasta perioada, se poate consulta site-ul http://www.bucharestairports.ro/
Mediafax.ro

avion romatsa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012136 (s)