News Flash:

ANUNT DE ULTIMA facut de avocatul lui Sebastian Ghita

9 Mai 2017
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita3
Avocatul lui Sebastian Ghita, prezent la un nou termen in dosarul in care fostul deputat este judecat alaturi de fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, a declarat ca clientul sau isi doreste sa participe la proces.
"Sebastian Ghita isi doreste sa participe activ la proces", le-a spus avocatul judecatorilor. El a precizat ca fostul parlamentar vrea sa participe la judecata, prin videoconferinta sau sa fie adus in Romania.
Marti, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a avut loc un nou termen in dosarul in care Sebastian Ghita este judecat alaturi de Iulian Badescu, pentru dare de mita, instigare la abuz in serviciu, avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si spalare de bani. Procurorii sustin ca Sebastian Ghita i-ar fi dat mita un imobil fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu, pentru ca acesta din urma sa finanteze o asociatie sportiva sustinuta de Ghita, pentru a disimula provenienta casei cei doi semnand un contract fictiv.
In acest dosar, DNA a cerut instantei supreme emiterea unui nou mandat de arestare preventiva pe numele lui Sebastian Ghita, invocand faptul ca acesta se sustrage de la judecata.
Magistratii au conexat cererea de arestare la dosarul de fond, iar urmatorul termen va avea loc pe 6 iunie. Pana atunci, judecatorii il vor cita pe Sebastian Ghita prin intermediul Ministerului Justitiei.
In prezent, Sebastian Ghita este in arest, in Serbia, dupa ce a fost depistat de autoritati, la Belgrad, pe 13 aprilie. Pe numele fostului deputat au fost emise pana acum mandate de arestare preventiva in lipsa, in doua dosare ale DNA. Mediafax.ro

iulian badescu sebastian ghita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005494 (s)