News Flash:

Anunt cutremurator facut de indragistul Dan Ciotoi: „Da, am cancer, dar nu stiu cat e de grav...”

6 Decembrie 2017
973 Vizualizari | 0 Comentarii
dan ciotoi

Dan Ciotoi, liderul trupei Generic, trece prin momente grele. Vestile despre muzician sunt din ce in ce mai ingrijoratoare. Artistul a fost depistat cu o tumoare la glanda parotida, glanda pozitionata sub lobul urechii, pe maxilarul inferior.
 
 Artistul in varsta de 61 de ani a primit un diagnostic cumplit, dar nu s-a lasat de spectacole. Solistul trupei Generic urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale delicate in prima decada a lunii ianuarie 2018. .

„A fost un concert programat cu mult timp inainte. De altfel, eu nu am anulat niciun concert de-al meu, asa cum s-a scris in presa. Am cantari toata luna si voi canta si de Craciun si de Revelion. Am evitat perioada de 8-9 ianuarie, cand sunt programat la operatie. Cancer am, dar nu stiu cat de grav este. Tumoare care mi-a fost depistata nu stiu daca este maligna sau beninga. O sa aflu la operatie, cand se vor lua probe pentru biopsie. Pana atunci cant, ca nu am altceva de facut. Si daca stau si imi fac griji tot nu pot rezolva nimic”, a declarat Dan Ciotoi, pentru wowbiz.ro. .

Generic este o formatie romaneasca de manele, infiintata in anul1987. Fondatorul formatiei este cantaretul si chitaristul Dan Ciotoi, originar din judetul Dambovita. Generic este unul dintre cele mai de succes grupuri de manele din Romania anilor 1980, alaturi de formatiile Azur si Odeon. Doua dintre cele mai importante slagare ale grupului se numesc „S-a rupt lantul de iubire” si „Banii n-aduc fericirea” (1990?). 


generic artistul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012537 (s)