News Flash:

ANUNT BOMBA facut de LPF! Clasamentul se modifica din nou!

23 Decembrie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 1 minge
Ziua si schimbarea e noul motto de la LPF. Daca initial se anuntase ca Gaz Metan Medias va fi penalizata cu trei puncte, Marius Mitran, directorul de comunicare de la Liga, a dezvaluit ca mediesenii au scapat de acest pericol. Mai mult, ACS Poli poate spera din nou la salvarea de la retrogradare, timisorenii avand sanse foarte mari sa primeasca inapoi opt dintre cele 14 puncte cu care au fost penalizati la inceputul stagiunii.
Gaz Metan ar fi urmat sa scada de la 37 la 34 de puncte, dar mediesenii au scapat la limita, pentru ca echipa catre care aveau datorii nu mai exista. In schimb, Pandurii si ASA vor ramane cu cele trei puncte de penalizare, in timp ce situatia lui ACS Poli incepe sa devina din ce in ce mai clara: "Din datele pe care le avem noi, Gaz Metan are toate sansele sa scape de depunctare. Echipa din Bulgaria careia avea sa-i plateasca datoria nu mai exista. Ei nu aveau unde sa plateasca. Celelalte doua cluburi (n. red - Pandurii si ASA) vor fi depunctate. Acolo lucrurile sunt limpezi.
ACS Poli Timisoara ramane cu sase puncte de penalizare pentru datorii. Opt puncte sunt pentru ca nu a indeplinit baremul sezonul trecut pentru o echipa retrogradata, dar ei, practic, nu au retrogradat. Au mari sanse sa-si castige aceste opt puncte la TAS. Verdictul se va da in aceasta iarna", a spus Marius Mitran, la Sport.ro.
Cu cele trei puncte din nou in tolba, Gaz Metan ramane pe locul al treilea, cu 37 de puncte, la egalitate cu CS U Craiova, si-si mareste considerabil sansele de a prinde play-off-ul. Vestea cu adevarat mare vine pentru ACS Poli, care va scapa de ultimul loc, timisorenii intrand in play-out cu sanse bune la salvarea de la retrogradare.
Chiar daca Liga nu a luat inca o decizie oficiala, directorul de comunicare al forului condus de Gino Iorgulescu sustine ca depunctarile vor fi injumatatite dupa finalul sezonului regulat: "Depunctarile vor fi injumatattie in play-off si play-out. Daca tot am manifestat intentia ca distantele sa se micsoreze in play-off si play-out, e normal ca aceste distante sa ramana mai mici intre echipe prin aceasta impartire", a mai transmis Mitran. sursa: ProSport.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007016 (s)