News Flash:

Anunt bomba despre Marcel Toader. Nu se astepta nimeni la asta

27 Septembrie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader
Cine se frige cu ciorba, sufla si-n iaurt, dar nu e cazul lui Marcel Toader. Desi se indreapta cu pasi repezi spre al saselea divort, fiind in plin scandal cu Maria Constantin, omul de afaceri se pare ca isi va oficializa si urmatoarea relatie amoroasa. Astrologul vedic, Roxana Lusneac, a analizat ce ii rezerva viitorul fostului rugbist in plan sentimental, iar previziunile ii vor aduce liniste sufleteasca.


Astrele ii prevad fostului rugbist inca o casnicie, o relatie bazata pe mai putine sentimente, dar pe respect si intelegere. Roxana Lusneac i-a facut astrograma omului de afaceri si a tras concluzii despre viata lui amoroasa. 



"Marcel Toader desi este Capricorn, ascendentul sau este in Pesti, semn de apa care mereu e in miscare si foarte dual. Soarele, adica personalitatea sa este in semnul Sagetator, iar asta arata faptul ca el stie cum sa se prezinte in fata oamenilor si sa joace un rol de diplomatie. In acelasi timp nu prea ia in serios aspectele serioase ale vietii, mai ales al carierei, dar si in dragoste ar putea sa fie ceva mai asumat. Gandirea sa este in Berbec, iar asta arata ca se aprinde foarte repede. In harta casniciei are ascendentul in Varsator, ceea ce inseamna ca tinde sa fie destul de independent si sa nu creada in majoritatea compromisurilor pe care le face. El poate avea mai multe casnicii si se va regasi in fiecare din ele. Va mai avea una, poate ultima, care va dura mai mult, dar nu va iubi! Pe acea femeie o sa o accepte asa cum e, caci ii va da liniste, dar inima lui va fi la altcineva. Este un om care are foarte multe pretentii de la femeile din viata lui, atrage prin sarm si prin faptul ca este un barbat deschis la minte, dar nu stie sa isi managerieze emotiile", a punctat astrologul.


Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul. La 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat, insa doar artista. Cei doi s-au casatorit la 26 septembrie 2015. Solista a mai fost maritata o data, in timp ce Marcel Toader are pana in prezent cinci mariaje esuate. 

marcel toader divort maria constantin roxana lusneac astrele casnicie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)