News Flash:

Antonia divorteaza!

14 Septembrie 2017
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia sexy
Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi in curand o femeie libera, scrie The One.
Antonia a primit in cele din urma marea veste: poate in sfarsit sa divorteze de Vincenzo Castellano.
Artista a primit actele de divort solicitate in Italia, iar acum poate sa redeschida procesul la notar. Aceste documente vor fi folosite si de Alex Velea, care a intentat un proces in care cere judecatorilor ca Antonia si Vincenzo sa recunoasca ca el este tatal copiilor sai.
Astfel, exista mari sanse ca, la urmatorul termen de judecata, instanta sa pronunte o sentinta, iar Velea sa devina in mod oficial tatal celor doi copii.
In acte, Antonia si Vincenzo sunt inca casatoriti. Desi au intentat divort in instanta, au renuntat la judecata si au decis sa se desparta in fata notarului, insa procedura a fost suspendata pentru ca nu sosisera anumite acte din Italia. Acum, divortul poate fi reluat.
Antonia si Vincenzo Castellano s-au casatorit in 2011, dupa o relatie de patru ani. Cei doi au impreuna o fetita, pe Maya, care locuieste in Italia dupa ce Antonia si Castellano s-au despartit, iar artista a inceput relatia cu Velea. Antonia a sperat ca divortul dintre ea si italian sa se finalizeze cat mai repede si sa poata face nunta cu Alex Velea, insa lucrurile treneaza si acum. MEDIAFAX

antonia divort alex velea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)