News Flash:

Antonescu: Nu se pune problema ca PNL sa revina in vreo combinatie de guvernare cu PSD

26 Mai 2014
759 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu se pune problema ca PNL sa revina in vreo combinatie de guvernare cu PSD si ca partidul isi va asuma misiunea de a da alternativa la guvernarea Ponta-PSD.
”Chiar daca socotim si voturile UDMR, vedem ca partidele politice din actualul arc guvernamental, care au construit majoritatea Guvernului Ponta 3, sunt mult sub 50% din optiunile romanilor”, a spus Antonescu.
El a anuntat ca toate lucrurile care tin de decizii, de natura organizatorica si politica vor fi luate in zilele urmatoare si a anuntat ca a avut o discutie cu toti liderii de filiale, parlamentarii si membrii conducerii partidului, dumunica noaptea.
”Un lucru este clar si asupra lui nu exista dubiu, mai ales dupa ce am avut o consultare telefonica, azi-noapte, cu toti presedintii de organizatii din terioriu, cu parlamentari, liderii PNL: nu se pune problema ca PNL sa revina in vreo combinatie de guvernare cu PSD. Nu se pune problema ca PNL sa nu isi asume ce crede ca este misiunea sa, impreuna cu altii, si anume de a da alternativa la guvernarea Ponta-PSD”, a anuntat liderul PNL.

ponta-psd udmr
Distribuie:  
Loading...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0761 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012251 (s)