News Flash:

Antibioticul natural ideal pentru cele mai multe infectii

4 Decembrie 2015
1551 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi gol
In randurile de mai jos cititi cateva recomandari pentru tratarea infectiilor cu usturoi, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Mesteca usturoi crud (si curatat de coaja!) cat mai des – cam 3-5 catei pe zi. In acest mod, alicina va fi asimilata direct de organism prin intermediul limbii. Daca te deranjeaza gustul, poti in schimb sa tai usturoiul in bucati mai mici, pe care sa le inghiti ca pe niste tablete. O alta combinatie eficienta in combaterea infectiilor este cea de usturoi si morcov. Pentru a prepara un sirop cu efect antibiotic, amesteca in blender 3 catei de usturoi si 180 ml de suc de morcovi.
Folosit extern sub forma de suc sau pasta, usturoiul crud nu se aplica niciodata direct pe piele, deoarece poate provoca arsuri. El se dilueaza intotdeauna in apa (cam 3 catei la 1 litru) si se utilizeaza ca solutie pentru spalaturi. Preparata in cantitate mare, solutia poate fi folosita ca baie de picioare sau de sezut, pentru a trata infectiile talpilor sau ale zonei pelviene.
Infectiile respiratorii pot fi contracarate diluand usturoi pisat in 10 parti de apa, care sa fie utilizat apoi ca picaturi nazale sau pentru gargara.
Inainte de a-l consuma, zdrobeste usturoiul si lasa-l expus la aer cam 10 minute, pentru a activa la maximum proprietatile alicinei, compusul sau principal de lupta impotriva infectiilor.

usturoiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006845 (s)