News Flash:

Antibiotice naturale recomandate pentru sugari si copii mici

14 Decembrie 2014
1727 Vizualizari | 0 Comentarii

Atunci cand copilul mic este bolnav sau este vorba chiar despre un sugar, nu este bine ca parintele sa apeleze la medicamente sau antibioticeRemediul idealeste cel natural. Propolisul este un element creat de albine pentru a captusi suprafata interna a stupului si are rol de sterilizare. Orice pradatator care intra in stup este intepat apoi imbalsamat in propolis pentru a evita descompunerea. 
Pentru organismul uman propolisul are rol 
antibacterian 
- antiviral si
- antiparazitar.
In termeni stiintifici, concentraria mare de flavonoide pe care o contine propolisul inhiba dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor. Pe de alta parte, propolisul intretine bacteriile sanatoase pentru om, esentiale in functionarea organismului, in timp ce antibioticile conventionale din farmacie fac exact contrariul. Tot prin continutul de flavonoide propolisul ajuta si timusul, glandele suprarenale, pancreasu si sistemul cardiovascular. Incearca tratamentul cu propolis pentru afectiunile pielii, uz extern, cu un unguent Propoderm. In iarna, a fost nevoie de un tratament serios intern: baietelul a luat timp de trei zile propolis, solutie in miere, preparata de mami, fara alcool, pentru febra si un popular "rosu in gat" mai dificil. Cred ca il luase de la joaca afara si supt gheata si zapada. S-a trezit in miez de noapte cu febra si apoi dureri de gat si lipsa poftei de mancare. Dupa prima zi de tratament se simtea mai bine, inghitea mai usor mancarea (avea 1 an si 6 luni ) si febra s-a lasat asteptata:). Am continuat trei zile tratamentul la opt ore, iar apoi copilasul manca el zi de zi cand simtea nevoiamiere cu propolis mai putin concentrata din ursuletul lui cu miere. Ii lasam ursuletul pe masa si el mergea de cateva ori pe zi si lua cateva guri din el.

Despre aerosoli cu propolis am citit in articolul scris de Dr. Cristina Aosan. Eu nu am probat ideea dar pentru ca nu stiam despre ea si ma gandesc serios sa o aplic daca va fi cazul o transmit cu rol informativ mai departe parintilor care poate simt nevoia unui tratament natural pentru copii lor. Tratamentul se realizeaza cu Propolair. Sanatate.bzi.ro


sugar remediul ideal propolisul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007346 (s)