News Flash:

Ansamblul mixt Openville gazduieste centrul din Timisoara al companiei Microsoft Romania

4 Martie 2019
1975 Vizualizari | 0 Comentarii

De la inceputul acestui an, in cladirea United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul Openville functioneaza centrul din Timisoara al companiei Microsoft Romania. Openville, proiect care integreaza actualul Iulius Mall Timisoara si se afla in plin proces de constructie, va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul tarii si principala atractie de business, shopping si loisir din regiune.

Biroul Microsoft din Timisoara este parte a centrului global de Customer Service and Support al Microsoft si include o echipa de specialisti IT ce se dezvolta pe plan local, de la an la an, incepand cu 2012. „Centrul de inginerie si suport din Romania este strategic pentru Microsoft, am construit o echipa puternica ce deserveste clientii din regiunea EMEA pe tehnologii cloud, dar si on premise. Asigurarea unui spatiu de lucru ergonomic, tehnologizat si adaptat nevoilor moderne este parte integranta din strategia noastra de angajator, Timisoara fiind primul oras unde ne mutam intr-un spatiu amenajat in conformitate cu cel mai recent design language al Microsoft, urmand ca, la sfarsitul anului 2020, sa consolidam activitatea din Bucuresti intr-un sediu nou”, a mentionat Adrian Purcarea, Director Support Engineering EMEA si Site Lead Romania.

UBC 1 este in curs de certificare LEED® si beneficiaza de implementarea unor politici sustenabile de operare, menite sa creasca eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor.

Cladirea are 12 niveluri, o suprafata de 13.000 mp inchiriabili si a fost data in folosinta la finele anului 2017. Aceasta are acces direct spre Iulius Mall Timisoara, angajatii din UBC 1 beneficiind de proximitatea fata de o gama variata de servicii: food court si restaurante pentru pauzele de masa, fitness center, 350 de magazine, cinema multiplex, gradinita, clinici medicale, locuri de parcare si multe altele. In plus, prin programul Card Partener, acestia au parte si de promotii de pana la 25%, la numerosi retaileri din mall.

Despre Openville Timisoara

Proiectul Openville va fi realizat in doua faze, iar prima sa etapa, aflata in curs de finalizare, va include: 47.000 mp de aditionali de retail, 50.000 mp de spatii office in operare (cladirile UBC 1, UBC 2, UBC 3) si alti 52.000 mp in constructie (cladirea UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri office finalizate in 2017, in Openville se lucreaza la alte doua imobile de birouri. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in luna martie. UBC 0 va dispune de 52.000 mp si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27

de etaje). In paralel, se lucreaza la noile spatii de retail, la o parcare subterana si la tunelul auto.

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Despre Microsoft

Fondata in 1975, compania Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii, dispozitive si solutii ce ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul. Pentru mai multe informatii, noutati si perspective de la Microsoft, va rugam sa vizitati Microsoft News Center la adresa http://news.microsoft.com.


ubc 1 openville timisoara microsoft romania business
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005571 (s)