News Flash:

ANP va facilita, incepand din mai, comunicarea online dintre detinuti si familiile lor

24 Aprilie 2015
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Persoanele incarcerate vor putea sa comunice online cu familiile, de acest lucru urmand sa beneficieze mai intai doar cei care sunt la distanta mare de familie, iar prioritate vor avea detinutii cu copii minori, a declarat, vineri, directorul Directiei Reintegrare Sociala din ANP, Roxana Preda.
Directorul Directiei Reintegrare Sociala din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Roxana Preda, a declarat, in cadrul unei dezbateri privind situatia copiilor cu parinti detinuti, ca acest proiect, de facilitare a comunicarii online, a fost testat in aprilie intr-un penitenciar de femei, iar de luna viitoare urmeaza sa fie extins.
Ea a explicat ca, deocamdata, aceasta facilitate va putea fi asigurata doar pentru cei ale caror familii locuiesc departe de localitatea in care se afla penitenciarul, asta din cauza faptului ca la nivelul ANP nu exista, deocamdata, dotarile tehnice necesare pentru ca toti detinutii sa poata comunica online.
Roxana Preda a precizat insa ca intentia ANP este de a generaliza aceasta modalitate de comunicare. Ea a explicat ca nu poate avansa o data pana la care acest proiect ar putea fi extins la nivelul tuturor unitatilor de detentie, deoarece acest lucru depinde de resursele financiare de care va dispune ANP sau de sprijinul extern pe care l-ar putea primi in acest sens.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043213 (s)