News Flash:

ANM: In Carpatii Orientali si Meridionali va ninge, iar in restul teritoriului va ploua si va fi vant, pana luni dimineata

16 Octombrie 2016
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare pe autostrada
Meteorologii au emis, duminica, o informare meteorologica potrivit careia in Carpatii Orientali va ninge si se va depune un strat nou de zapada, iar in cursul noptii in Carpatii Meridionali vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare.
'In Carpatii Orientali va ninge si se va depune strat nou de zapada, iar in cursul serii si al noptii de duminica spre luni (16/17 octombrie), precipitatii predominant sub forma de ninsoare vor fi si in Carpatii Meridionali. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi in regiunile sudice, cu viteze ce vor depasi la rafala 40...50 km/h, iar pe crestele montane 60 km/h, viscolind ninsoarea', informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
In restul teritoriului va ploua, iar trecator in Subcarpatii Moldovei si in estul Transilvaniei se vor semnala precipitatii mixte. Cantitatile de apa vor depasi local 10 — 15 l/mp, iar in nord-vest, centru si est izolat 20 — 25 l/mp.
Informarea este valabila de duminica incepand cu ora 14:00 si pana luni la ora 9:00.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005659 (s)