News Flash:

ANI: Seful Cartel Alfa este incompatibil. Bogdan Hossu, membru atat in CA al SRR, cat si in CA al unor firme

18 Iunie 2014
610 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogdan Hossu
Presedintele Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a fost gasit incompatibil de catre ANI, care precizeaza ca acesta detine si functia de membru titular in CA al SRR, dar si pe cele de administrator, presedinte si membru in CA in cadrul mai multor firme.
"Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Hossu Bogdan-Iuliu, membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), ca urmare a exercitarii simultane de functii / calitati", se arata intr-un comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX.
Potrivit ANI, incepand cu 29 iunie 2010, Hossu detine, simultan cu calitatea de membru titular in CA al SRR, si functiile de administrator, presedinte si membru in Consiliul de Administratie in cadrul mai multor societati comerciale, precum si functia de presedinte al Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel Alfa" (angajat cu contract individual de munca pe perioada determinata, aferenta mandatului de presedinte), incalcand, astfel, dispozitiile art. 84, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora "functia de membru al Guvernului este incompatibila cu [...] functia de [...] administrator [...] la societatile comerciale".
De asemenea, in perioada 29 iunie 2010 - 1 septembrie 2011, Bogdan Hossu a detinut, simultan cu functia de membru in CA al SRR, si calitatea de membru al plenului Consiliului Economic si Social.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018031 (s)