News Flash:

Angela Merkel isi apara oaspetii: Nu refugiatii au adus terorismul in Germania

19 August 2016
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
angela merkel
Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca refugiatii nu sunt responsabili de aducerea terorismului in Germania, potrivit site-ului postului Euronews.
Angela Merkel a declarat ca islamul este si va continua sa faca parte din cultura germana, atat timp cat este practicat intr-un mod care sa respecte constitutia statului.
Peste un milion de imigranti au ajuns in Germania in 2015 in incercarea de a evita razboiul si saracia din zonele de conflict din Orientul Mijlociu si nordul Africii.
Insa, in urma unor atacuri asupra civililor, dintre care trei fiind efectuate de imigranti, felul in care acestia sunt priviti s-a deteriorat.
"Fenomenul terorismului islamist nu a aparut prin intermediul refugiatilor, mai degraba, il detinem si il aveam si inainte aici", a declarat Angela Merkel in cadrul unei campanii electorale a Uniunii Crestin-Democrate.
"Activitatea fortelor de securitate germane este fundamentala. De aceea, acestia trebuie sa fie conectati international, altfel nu putem lupta impotriva amenintarii terorismului", a adaugat aceasta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006238 (s)