News Flash:

Angajatii Primariei au picat examenele de promovare

18 Decembrie 2014
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca pana acum la examenele de promovare in grad/ treapta profesionala pentru functionarii publici si personalul contractual de la Primaria Timisoara trecea cam toata lumea, acum surpriza... cine a promovat se considera extrem de norocos.
Pentru unii angajati ai Primariei Timisoara, promovarea examenului ar fi insemnat un spor salarial consistent, ce poate ajunge chiar si la 700 de lei pe luna. Cand au vazut insa bibliografia, extrem de stufoasa, functionarii au inceput sa isi dea seama ca examenul nu va fi o formalitate, ca pana acum. Unii dintre ei au pus serios burta pe carte, si-au luat chiar si concediu sa invete, insa concursul s-a dovedit a fi extrem de dificil, scrie tion.ro. Astfel, din 71 de candidati inscrisi la acest examen, 48 au picat concursul.
Mai exact, la examenul destinat functionarilor publici pentru trecerea la gradul profesional superior, din 32 de candidati au fost respinsi 21.

Toate garajele din Timisoara vor disparea

PNL, scos de Primarie in strada
 
La examenul pentru gradul profesional principal, din 31 de candidati au fost respinsi 22.
La examenul de promovare in grad imediat urmator a personalului contractual din cadrul Primariei Municipiului Timisoara au fost respinsi 3 candidati dintr-un total de 5, la Casa de Cultura a Municipiului au fost respinsi ambii candidati care au sustinut concursul, iar la Biroul Permanent de Lucru al Consiliului Local Timisoara a fost doar un singur candidat, care a fost reusit sa treaca examenul.
Evident ca imediat au aparut nemultumirile in randul functionarilor care au sustinut acest concurs, multi dand vina pentru prapad pe sefa de la Personal, Rodica Aurelian, cea care a intocmit bibliografia si subiectele.
Cu toate acestea, functionarii s-au resemnat si nu au contestat rezultatele obtinute. Poate vor avea mai mult noroc anul viitor...

primaria timisoara primariei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)