News Flash:

Angajatii Filarmonicii Banatul din Timisoara intra in greva

27 Septembrie 2018
1006 Vizualizari | 0 Comentarii

Angajatii Filarmonicii Banatul din Timisoara intra intr-un sir de greve. Acestia anunta ca sunt in conflict cu conducerea si ca vor incepe un protest printr-o greva de avertisment si una generala.

Sindicatul Filarmonicii „Banatul”, doreste sa anunte ca in urma esuarii tuturor incercarilor de solutionare a conflictului de munca ce exista de foarte mult timp intre noi si directiunea institutiei noastre, am luat decizia de a intra in greva”, anunta membrii sindicatului.

Angajatii se plang de mult timp ca sunt discriminati de directorul Ioan Garboni, care refuza sa ii inscrie la unele concerte in strainatate si, spun angajatii, ii jigneste mereu. Astfel, de vineri se declanseaza greva.

„Dorind ca efectele neplacute ale acestui eveniment sa fie cat mai putin resimtite de onoratul nostru public, anuntam ca greva se va desfasura astfel: vineri 28.09.2018, va avea loc greva de avertisment incepand de la ora 19.00 pana la 20.00, intarziind concertul programat cu o ora, iar greva generala propriu-zisa va incepe vineri, 05.10.2018”, mai spun angajatii filarmonicii.

Nu este pentru prima data cand angajatii institutiei din Timisoara intra in greva. Ei au mai concertat cu banderole albe pe brate in semn de protest.


angajatii filarmonicii timisoara greve greva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005427 (s)