News Flash:

Angajari la Clubul Sportiv Municipal Timisoara

24 Decembrie 2015
1456 Vizualizari | 0 Comentarii
Clubul Sportiv Municipal Timisoara
In perioada sarbatorilor de iarna, Primaria Timisoara face angajari. Cei care sunt interesati de functia de director au nevoie de studii superioare de lunga durata, indiferent de specialitate, absolvite cu diploma de licenta. Trebuie sa stie sa foloseasca la nivel mediu Microsoft Office, dar nu sunt obligati sa cunoasca vreo limba straina sau sa aiba alte specializari. Este obligatorie o vechime de cinci ani in specialitatea studiilor absolvite.
Concurs se da si pentru un post de inspector de specialitate la Compartimentul Economic-Financiar si Administrativ. Candidatii trebuie sa stie sa lucreze la nivel mediu in pachetul Microsoft Office si sa aiba studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta, in specialitatea economica, scrie tion.ro.
Municipalitatea mai vrea sa angajeze si un consilier juridic, care va trebui sa aiba studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta, in specialitatea drept. La fel, va trebui sa stie sa lucreze la nivel mediu in Microsoft Office.
Ca de obicei, candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana sau sa fie cetateni ai altor state membre ale Uniunii Europene, cu domiciliul in Romania.
Candidatii trebuie sa puna in dosar o cerere de inscriere, copii ale actului de identitate si ale documentelor care sa ateste nivelul studiilor, copia carnetului de munca, conforma cu originalul sau, dupa caz, adeverinte care sa ateste vechimea in munca si in specialitate, cazierul judiciar, o adeverinta medicala si un CV. Dosarele pot fi depuse pana in 29 decembrie, la secretarul comisiei de concurs, Eugenia Vatasescu, consilier la Serviciul Resurse Umane.
Cei care doresc sa lucreze la Sport Club Municipal Timisoara trebuie sa treaca si printr-o proba scrisa, care va fi sustinuta in 13 ianuarie 2016, la ora 10. Interviul este programat in 15 ianuarie, la ora 12.
Actualul director al clubului, Radu Toanca, va candida si el pentru postul de director. Va reamintim ca fostul consilier local a decis sa spuna adio politicii si sa se dedice sportului, el fiind implicat de mai multi ani in activitatea echipei de rugby Timisoara Saracens. Toanca a ajuns director al Sport Club Municipal dupa ce a participat la un concurs organizat in noiembrie de primarie, pentru postul de inspector la Parcul Copiilor. A fost apoi transferat la acest club, pentru ca, potrivit autoritatilor locale, era nevoie de un sef pentru ca structura sportiva sa functioneze cat mai repede si sa scoata din impas echipele sportive finantate de Primaria Timisoara.
„Ma voi inscrie la concurs. Lucram intens, am semnat peste 100 de contracte cu jucatorii, vrem sa punem lucrurile pe directia cea buna. Este nevoie de angajari cat mai repede, sunt doi oameni care au facut toata munca”, ne-a declarat Toanca.
Sport Club Municipal Timisoara a fost infiintat recent pentru salvarea echipelor sportive ale orasului pe care municipalitatea nu le mai poate finanta din pricina unei decizii date de Curtea de Conturi, care a stabilit ca finantarile directe din bugetul local pentru echipele de fotbal, baschet, handbal si rugby sunt ilegale. Momentan, din clubul sportiv fac parte doar echipele de baschet, handbal si rugby. Primaria Timisoara a contestat decizia Curtea de Conturi in instanta si asteapta o sentinta finala.

primaria timisoara microsoft office
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)