News Flash:

Andy Roddick, mesaj de felicitare pentru Simona Halep: Felicitari! Savureaza momentul!

20 Iunie 2018
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
simo

Ultimul numar unu mondial dat de tenisul masculin american, Andy Roddick, a avut nevoie de zece zile pentru a realiza ca Simona Halep a castigat, la Roland Garros, primul titlu de Mare Slem al carierei.
Poreclit 'A-Rod', carismaticul jucator care a reusit, la un moment dat, sa ingroape o minge in suprafata de joc la propriu, si-a amintit si ca, la Australian Open, ii ura romancei sa castige cat mai repede primul titlu de Mare Slem, asa cum tocmai o facuse daneza Caroline Wozniacki.

"Nu as fi putut fi mai fericit pentru Caroline Wozniacki. Savureaza acest moment. Cat imi doresc acest moment sa vina si pentru Simona Halep. Vine...", scria Andy Roddick pe Twitter, pe 27 ianuarie 2018.

Pe 19 iunie, Roddick a scris din nou pe Twitter, cu gandul la Simona Halep. "A venit. Cu intarziere... felicitari Simona Halep. Nimic nu este mai frumos in sport decat sa vezi cum un proces anevoios ajunge sa fie rasplatit. Savureaza momentul", a scris Roddiack, care a jucat cinci finale in turneele de Mare Slem, dar a castigat-o doar pe prima.


andy roddick simona halep roland garros
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005185 (s)