News Flash:

ANDREEA MARIN tocmai a facut anuntul tragic! „Diagnosticata cu cancer de col uterin…” :((

22 August 2017
2191 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin doliu
Andreea Marin a fost profund impresionata de drama prin care trece o tanara mamica, diagnosticata cu cancer de col uterin. Vedeta a decis sa ia atitudine si a postat pe contul personal de socializare povestea femeii, dar si locul unde se pot face donatii, scrie poatenustiai.ro.
Puscasu Loredana Adina are nevoie de 10.000 de euro pentru a urma un tratament adecvat in Turcia, bani de care nu dispune in clipa de fata.
„Oameni buni, Puscasu Loredana Adina, o tanara mamica diagnosticata cu cancer de col uterin, are nevoie de ajutorul nostru! Singura ei sansa este tratamentul in Turcia, insa acesta este destul de costisitor: 10.000 de euro, bani pe care nu si-i poate permite sub nicio forma.
Acum, astazi, ea are nevoie de noi! Fiecare ajutor este pentru Adina un pas mai aproape de tratamentul de care are atata nevoie. Donatiile se pot face in contul RO46FNNB002603242465RO01, deschis la Credit Europe Bank (Cod Swift : FNNBROBU) pe numele beneficiarului: Puscasu Loredana Adina”, a postat Andreea Marin pe contul personal de socializare. :'(

andreea marin mamica diagnosticata cancer col uterin vedeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009027 (s)