News Flash:

Andreea Marin, ANUNT SURPRINZATOR la patru luni de la divort

21 Iunie 2017
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin a luat cursuri ca să știe să gătească. Fosta zana a surprizelor a mers departe de țară pentru a face cursuri de bucătărie.


Andreea Marin
, care a divorțat anul acesta de cel de-al treilea soț al său, medicul turc Tuncay Ozturk, este foarte pasionată de grădinărit.

 

Fosta zână a surprizelor, care are o fiică, Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică Junior, s-a lăudat în fața admiratorilor săi de pe rețelele de socializare cu grădina pe care o are, care este plină de legume, verdețuri, fructe și flori.

Însă, în postarea pe care a făcut-o pe internet, diva de televiziune a făcut și o confesiune.


Andreea Marin a luat cursuri ca să știe să gătească. S-a școlit în Italia

Andreea Marin a mărturisit că a luat cursuri de gătit anul trecut. Și a făcut-o departe de țară și de ochii curișilor, mai exact în Italia.

 

„Bună dimineață din micul nostru colț de rai înmiresmat. Liniștea zorilor e întreruptă doar de glasul firav al păsărelelor, de-un mieunat, de ronțăitul veveriței noastre cu năsucul pierdut printre fragii și murele ce o îmbată cu mireasma lor. Mirosul din grădină e de nedescris, o bucurie. E un amestec de miresme: regina nopții își dă mâna cu florile noi de lămâi și cu cele de mandarin sau de rodie, dar și cu iarba umedă, cu tufele pline ochi de fructe de pădure parfumate.


Să nu uit de lavanda abia înflorită, de cimbru, salvie, mentă și atâtea verdețuri înmiresmate de toate felurile, dar mai ales de busuiocul uriaș cu frunză cât palmă de care sunt atât de mândră, l-am descoperit anul trecut pe Coasta Amalfi, acolo unde am urmat un curs de gătit și am văzut ce înseamnă o grădină adevărată, întinsă pe câteva hectare, poate vă amintiți.

 

Vișinul, caisul, mărul, măslinul, magnolia, liliacul, trandafirii și florile mărunte multicolore se trezesc și ele la viață odată cu mine aici, și împreună îi mulțumim zi de zi lui Dumnezeu pentru frumusețea naturii din acest colț de pământ, ajutată să prindă viață cu mâinile noastre, cu sufletul nostru, cu dragostea noastră. Să aveți o zi binecuvântată! Gând cald și bun!”, a afirmat Andreea Marin.


andreea marin zana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005528 (s)