News Flash:

Andreea Banica, prima poza cu bebelusul

4 Decembrie 2016
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea banica c u fetita
Andreea Banica este o mama implinita. Astazi, in familia vedetei este o dubla sarbatoare. Atat Andreea, cat si bebelusul ei, sarbatoresc ziua onomastica. Dupa aproape doua saptamani de la nastere, vedeta a postat prima fotografie cu bebelusul.
„La multi ani, Andrei! Va pupacesc tare, Andreutii mei!”, a scris Andreea la descrierea fotografiei.
Andreea Banica si fiul ei sarbatoresc ziua onomastica
Andreea Banica a pastrat in permanenta legatura cu fanii. La o zi dupa ce a nascut, ea a descris pe blogul ei toata perioada sarcinii.
„Totul a fost foarte rapid si baietelul a primit primul lui 10 (2.860 kg si 47 cm)! Pe bebe l-au scos din sala de operatii si pe mine m-au dus in salon, unde alaturi de Lucian, am mai asteptat ceva timp pana cand am facut intr-adevar cunostinta cu „minunea” noastra. Sofia ne-a sunat imediat ce s-a trezit. Era foarte emotionata si fericita si a venit sa-si cunoasca fratiorul imediat ce a plecat de la scoala. Stiam ca o sa fie incantata, dar extazul ei mi-a depasit asteptarile. A venit insotita de sora mea si i-au adus lui bebe un soricel mare de plus. Nasa mea pregatise si ea cadouri si pentru Sofi si pentru bebe; unul roz si unul bleu.
Sofi l-a pupat mult pe cel mic, l-a mangaiat, ne explica ce si cum face, se stramba ca el, ce sa mai, fericire mare! Am continuat ziua alaturi de prieteni buni care ne-au vizitat si s-au bucurat pentru noi, iar eu am incercat sa raspund tuturor celor ce ne felicitau pentru micut.
A fost o zi superba cu o puternica incarcatura emotionala si multe lacrimi de fericire. O zi la superlativ! Avem si un baietel!”, a scris Andreea Banica pe blogul ei.

Galerie Foto

andreea_banica_cu_bebelusul
andreea banica mama fiul sarbatoresc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004988 (s)