News Flash:

Andreea Balan a refuzat oferta Playboy

2 Martie 2015
6248 Vizualizari | 2 Comentarii
Desi a fost solicitata sa apara goala intr-o revista pentru adulti din Mexic,Andreea Balan a refuzat sa pozeze nud, chiar daca suma ar fi fost una fabuloasa pentru o vedeta mioritica.

Andreea Balan are un trup de invidiat si, de aceea, multi dintre admiratorii sai si-ar dori sa o vada goala pusca in revistele deocheate. Din pacate, ei vor ramane numai cu dorinta pentru ca blondinei nici prin cap nu ii trece sa faca vreodata asa ceva, indiferent de suma care i s-ar oferi.

De altfel, Andreea a si explicat si de ce nu vrea sa faca acest pas. Artista considera ca nu ar ajuta-o in cariera, in plus, prefera sa pastreze misterul in aparitiile ei, care, in general, sunt extrem de sexy. Mai mult, cantareata a recunoscut ca a primit si o oferta de la o publicatie din strainatate, chiar in perioada in care a participat la editia internationala a show-ului “Dansez pentru tine”, care s-a tinut in America Latina in 2007, dar a refuzat-o.

"Eu nu o sa pozez niciodata goala. Indiferent de oferta. De exemplu, dupa ce m-au vazut la “Dancing Around the World", cei de la Playboy Mexic mi-au oferit 20.000 de dolari, dar am refuzat. Doar ca sa pozez goala pentru bani, nu se poate", a spus artista, scrie wowbiz.ro.

Cu toate acestea, in ultima vreme, frumoasa artista a inceput sa se fotografieze in ipostaze incendiare, care pun la incercare imaginatia oricarui barbat.

andreea balan america latina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005664 (s)