News Flash:

Andi Moisescu despre secretul unei casnicii frumoase si fericite

28 Iulie 2017
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
andi moisescu
Realizatorul emisiunii “ApropoTV”, dar si jurat in cadrul show-ului, “Romanii au talent” de la ProTV, Andi Moisescu a marturisit, in cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, care este secretul unei casnicii frumoase si perfecte.  Andi si sotia sa, Olivia Steer, au impreuna doi copilasi. Odata cu trecerea timpului, cei doi au inteles importanta grijii de a alimenta relatia de casnicie in permanenta. 
andi_11
Fiind intrebat care este secretul relatiei lui de lunga durata cu sotia sa, Olivia, Andi a declarat:
Mi se pare ca intrebarea sugereaza cumva raspunsul. Pe scurt, avem putina grija la felul in care hranim relatia. Cu un profesionist in alimentatia sanatoasa ca Olivia in casa, nici macar nu-i atat de greu. Mie revenindu-mi de la bun inceput sarcina spectacolului, deci a surprizei.
Fiind intrebat daca mariajul i-a schimbat sau cum anume si in ce masura, realizatorul TV a raspuns:
Din fericire, ne-am schimbat in bine. Dovada faptului ca rezistam impotriva curentului. Si poate ar fi bine sa precizez, impotriva curentului, asa cum e el reflectat in latura lui tabloida. Caci, daca treci dincolo de emisiunile de divertisment si privesti putin in jur, realizezi imediat ca nu suntem deloc intr-o minoritate…

andi-si-olivia

moisescu-17092010

Sursa photo: libertatea.ro; evzmonden.ro; allby.ro

tabloida minoritate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006176 (s)